- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 689
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 13, 2011
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1/4 l
- Fløde 18 %
- 1 1/5 l
- Vand
- 5 stk
- Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 3 stk
- Hakkede tomater, konserves
- 1/2 tsk.
- Cayennepeber
- 3 stk
- Hvidløg, fed
Svits hvid løg og løg i gryden. Tag den op når disse er brune. Hæld det over i en blænder. Her tilsættes de hakkede (eller flåede) tomater, og de blændes godt sammen. Hæld det derefter tilbage i gryden og bring i kog. Tilsæt samme mængde vand som hakkede tomater (de 3 tomme dåser kan fyldes med vand).
Når det begynder at koge, skal der tilsættes bullionterningerne (5-6 stk.) alt efter smag. Derefter tilsættes kryderrierne, smag gerne til.
Til sidst skal flødes tilsættes, og små koge i ca. 10 min. Så den klar til servering.
Kan serveres med hvidløgsflute, rejer, kylling mm.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.