Hurtig Tomat suppe

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
689
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Løg eller zittauerløg
1/4 l
Fløde 18 %
1 1/5 l
Vand
5 stk
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
1/2 tsk.
Salt, groft
3 stk
Hakkede tomater, konserves
1/2 tsk.
Cayennepeber
3 stk
Hvidløg, fed

Svits hvid løg og løg i gryden. Tag den op når disse er brune. Hæld det over i en blænder. Her tilsættes de hakkede (eller flåede) tomater, og de blændes godt sammen. Hæld det derefter tilbage i gryden og bring i kog. Tilsæt samme mængde vand som hakkede tomater (de 3 tomme dåser kan fyldes med vand).
Når det begynder at koge, skal der tilsættes bullionterningerne (5-6 stk.) alt efter smag. Derefter tilsættes kryderrierne, smag gerne til.
Til sidst skal flødes tilsættes, og små koge i ca. 10 min. Så den klar til servering.

Kan serveres med hvidløgsflute, rejer, kylling mm.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?