Hurtige banan-muffins m/chokolade

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
16 personer
Kategori
Bagværk
Buffet
Morgenmad / Brunch
Påske
Visninger
2965
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Banan/er
2 1/2 dl
Hvedemel
50 g
Mørk chokolade også med orange
1 tsk.
vanillesukker
1 tsk.
Citronsaft
2 knsp.
Kardemomme, stødt
1 1/2 dl
Sukker (melis)
2 tbsp.
Kanel-sukker, til drys
4 tbsp.
letmælk
50 g
Smør, saltet
2 stk
Æg
2 tsk.
bagepulver
Hurtige banan-muffins m/chokolade

Banan-muffins (16 stk.): Tænd ovnen på 225 grader. Pisk æg og sukker, og vanille luftigt, tilsæt smeltet smør. Bland mel med bagepulver, og kardemomme og tilsæt lidt af gangen med lidt mælk. Mos bananer (modne) med lidt citronsaft (det fremmer smagen i bananerne), Vend bananmosen i dejen. Riv chokoladen groft på et rivejern og vend ligeledes i dejen. Pisk dejen igennem, (skal have en lidt tyk konsistens). Hæld dejen (fyld halvt op) i små muffin forme (papir) på en bageplade. Drys med kanel-rørsukker.
Kan også laves med hindbær eller blåbær, smager rigtig lækkert.
Bages i en forvarmet ovn ved 225 grader i ca 10 minutter.
Serveres lune med f.eks en god pistacie-is. Kan fryses.
Velbekomme!





Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?