- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 7486
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 17, 2010
Nogen kalder det snyd, jeg kalder det nemt og tidsbesparende.Kødboller:
Vandet sættes over at koge med bouillonterningen.
Medisteren klemmes ud til boller i ønskede størrelse og kommes i vandet.
Kog bollerne til de flyder ovenpå. Skum af og til vandet for urenheder.Karrysovs:
Lad smørret smelte uden det bruner.
Svits porren i ca. 1 minut, uden den tager farve. (Hakket løg kan bruges)
Skru ned til jævn varme og drys karry, spidskommen, friskkværnet peber og æbletern i (ananas i tern er også godt), lad det svitse med et minuts tid.
Drys melet over… og rør til det er helt opsuget.
Hæld siet kogevand fra kødbollerne i lidt af gangen, til sovsen får den ønskede konsistens. Lad sovsen koge i minimum 5 minutter, så den ikke har melsmag.
Kom kødbollerne i sovsen.
Varm op… og smag til med salt.Serveringsforslag:
Ris… er et “must”. Kog dem samtidig med kødbollerne og retten er færdig på 30 minutter.
Ærter eller grønne bønner klæder retten rigtig godt.
Kan ikke anbefales, smager
Det kan ikke “betale” sig at
Hej Carsten og Sheila
Jeg synes det smagte rigtig
Hej Jakob ;-D
Synes bestemt ikke ideen er
Det smager jo ikke af noget