- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Bagværk
Buffet
Morgenmad / Brunch - Visninger
- 6092
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 20, 2011
- 1 knsp.
- Salt, groft
- 2 tsk.
- bagepulver
- 3 dl
- Hvedemel
- 1 tsk.
- vanillesukker
- 1 tsk.
- Kanel, stødt
- 3 tbsp.
- Sukker (melis)
- 2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 2 stk
- Æg
Bland mel, sukker, vanillesukker, kanel, et knips salt , og bagepulver i en skål. Tilsæt ægget, og fløden og ælt dejen hurtigt sammen, må ikke æltes for hårdt.
Rul dejen ud på et bord med mel, så dejen er ca. 2 cm. tyk. Udstik scones med et glas (almindeligt drikkeglas), og læg dem på en plade med bagepapir. Pensl med æg. Bag bollerne ved 200 grader, midterste rille, i 10-12 minutter. Hold øje med de ikke bliver for mørke.
Serveres lune, med koldt smør, og din egen favorit syltetøj.
Dejen kan evt. tilsættes lidt revet mørk chokolade, men pas på, man bliver afhængig af dem.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.