Hurtigt rugbrød

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Bagværk
Buffet
Frokost
Madpakke
Morgenmad / Brunch
Påske
Visninger
3527
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tbsp.
Rapsolie
3 dl
Youghurt naturel
2 tbsp.
Havregryn, pynt
50 g
Bagegær
1 dl
Vand
2 tsk.
Salt, groft
3 dl
Hvedemel
4 dl
Rugmel, groft, fuldkornsrugmel
Hurtigt rugbrød

Hurtigt rugbrød: Rør gær ud med lunkent vand. Tilsæt youghurt (el kærnemælk), rapsolie, salt og rugmelet. Rør grundigt sammen. Tilsæt hvedemel lidt af gangen og ælt dejen smidig. Sæt dejen til hævning, tildækket i ca 50 minutter.
Tænd ovnen på 200 grader, og smør en aflang brødform. Slå dejen ned, og form til et brød. Lægges i formen, og efterhæver tildækket i 30 minutter. Pensl brødet med lidt vand og drys med havregryn.
Bages i ovnen, nederste rille, i ca 50 minutter.
Dejen kan også bruges til rugboller, til madpakken eller brunch. (Bagetid ca 15 minutter).
Se min opskrift på brunch: https:/brunch-til-to-4413/







4 comments

  1. lone ørsted (not verified) sagde på marts 29, 2012

    Opskrift på lyn brød

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Anonym sagde på marts 17, 2013

    hej skal dette rugbrød bages

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  3. Den ukendte kok sagde på marts 17, 2013

    Hej Anni

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  4. Anonym sagde på marts 17, 2013

    Hej og tusinde tak skal du ha

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?