Hveder

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
125 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
12 personer
Visninger
3531
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
25 g
Smør, saltet
1/2 dl
Vand
1 stk
Æg
1 tsk.
Salt, groft
500 g
Hvedemel
50 g
Bagegær
1 tsk.
kardemomme
1 tsk.
Sukker (melis)
2 dl
letmælk
Hveder

Gæren røres ud i lunkent vand
I en skål smuldres den kolde smør i melet
Resten af ingredienserne tilsættes og dejen æltes godt og stilles til hævning tildækket og lunt i tre kvarter
Dejen slås ned og trilles til en tyk pølse
Pølsen deles i 12 lige store stykker og hver trilles til en bolle
I en lille bradepande med bagepapir lægges hvederne med halvanden centimeters mellemrum
Hvederne skal efterhæve i et kvarter
Imens varmes ovnen op til 200 grader
Hvederne bages i cirka en halv time

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?