- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 125 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 12 personer
- Visninger
- 3531
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 11, 2009
- 25 g
- Smør, saltet
- 1/2 dl
- Vand
- 1 stk
- Æg
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 500 g
- Hvedemel
- 50 g
- Bagegær
- 1 tsk.
- kardemomme
- 1 tsk.
- Sukker (melis)
- 2 dl
- letmælk
Gæren røres ud i lunkent vand
I en skål smuldres den kolde smør i melet
Resten af ingredienserne tilsættes og dejen æltes godt og stilles til hævning tildækket og lunt i tre kvarter
Dejen slås ned og trilles til en tyk pølse
Pølsen deles i 12 lige store stykker og hver trilles til en bolle
I en lille bradepande med bagepapir lægges hvederne med halvanden centimeters mellemrum
Hvederne skal efterhæve i et kvarter
Imens varmes ovnen op til 200 grader
Hvederne bages i cirka en halv time
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.