- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 120 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2195
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 25, 2012
- 250 g
- Broccoli, buketter
- 1 dl
- Mandler, hakkede
- 2 stk
- Skalotteløg
- 3 dl
- Grønne ærter - friske eller dybfrost
- 1 stk
- Æble / æbler
- 2 dl
- Grønne bønner, dybfrost
- 3 dl
- Grov bulgur
- 1 tsk.
- honning
- 1 tsk.
- Revet ingefær
- 1 stk
- Saft og revet skal af appelsin
- 2 knsp.
- Salt og peber
- 2 stk
- Andebryst
- 1 tsk.
- Sennep, dijon
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 2 tbsp.
- Soja sauce
- 2 stk
- Hvidløg, fed
En lækker og nem hverdagsret, der fornøjer de forskellige smagssanser!
-Bland alle ingredienser til marineringen og kom i en plastikpose sammen med andebrystet. Lad stå i køleskabet i minimum 1 time. – Steg andebrystet i dens marinade på en pande med høj varme, ca. 3 min på hver siden. Kom dem derefter i en ovn der er 220 grader varm i ca. 15 min (alt efter hvordan du kan lide din and).
Forbered i mellemtiden bulgursalaten. – Imens bulgur koger, hældes kogende vand over de frosne ærter og bønner. Løgene skæres ud i skiver og æblet i mindre stykker. – Kom alle grøntsager og de hakkede mandler, i en stor skål og vend bulguren ned i. Hæld gerne lidt balsamico over salaten, det giver en dejlig smag.- Skær de færdig stegte andebryst ud i skiver og servere til salaten.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.