- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 5 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 1269
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 6, 2020
- 4 dl
- Fløde
- 2 stk
- Husblas, blade
- 1 tsk.
- Vaniljesukker
- 120 g
- Hvid chokolade
- 1/2 stk
- Citronsaft
- 10 stk
- Friske jordbær
- 10 stk
- Skovsyre
En kæmpe klassiker i det italienske køkken, som er en virkelig velsmagende dessert, der er nem at lave. Bemærk, at den skal stå og sætte sig natten over, og skal derfor laves dagen i forvejen.
- Kog fløden op i en gryde med en vaniljesukkeren (eller indholdet af én vaniljestang).
- Når fløden har været oppe at koge fjernes den fra varmen, og der tilsættes hakket hvid chokolade og udblødt husblas. Smag til med saften fra en halv citron.
- Pisk massen godt med et piskeris eller stavblender. Derefter hældes massen i skåle, og sættes på køl for at sætte sig natten over. Derefter er den klar til servering. Pyntes med eksempelvis jordbær og skovsyre, som på billedet.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.