Hvid chokolade Panna Cotta

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedningstid
5 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Dessert
Visninger
1269
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
4 dl
Fløde
2 stk
Husblas, blade
1 tsk.
Vaniljesukker
120 g
Hvid chokolade
1/2 stk
Citronsaft
10 stk
Friske jordbær
10 stk
Skovsyre
Hvid chokolade Panna Cotta

En kæmpe klassiker i det italienske køkken, som er en virkelig velsmagende dessert, der er nem at lave. Bemærk, at den skal stå og sætte sig natten over, og skal derfor laves dagen i forvejen.

  1. Kog fløden op i en gryde med en vaniljesukkeren (eller indholdet af én vaniljestang).
  2. Når fløden har været oppe at koge fjernes den fra varmen, og der tilsættes hakket hvid chokolade og udblødt husblas. Smag til med saften fra en halv citron.
  3. Pisk massen godt med et piskeris eller stavblender. Derefter hældes massen i skåle, og sættes på køl for at sætte sig natten over. Derefter er den klar til servering. Pyntes med eksempelvis jordbær og skovsyre, som på billedet.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?