- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 75 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Buffet
Forret
Hovedret
Sommer - Visninger
- 9357
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 30, 2011
- 1 knsp.
- Salt, groft
- 3 tbsp.
- Rapsolie
- 2 knsp.
- Chiliflager
- 180 g
- Rå Black Tiger rejer
- 2 stk
- Hvidløg, fed
En vampyrs skræk… men let og lækkert, hvis man er til hvidløg.
Serveres rejerne til hovedret er 8-10 rejer pr. person nok.
Lad de frosne tigerrejer tø op i køleskabet.
Bland en marinade af de øvrige ingredienser.
Lad rejerne marinerer i en times tid i køleskabet.
Grill rejerne til de bliver røde… 2-3 minutter på begge sider.Serveringsforslag:
Serveres med en lækker salat
Flutes eller hjemmebagt brød.
Aïoli er en nødvendighed… er tiden knap, brug min opskrift på Aïoli – den nemme: https:/aoli-den-nemme-4705/
Tips: Tigerrejerne kan købes på frost, hvor de allerede er sat på spyd. Hurtigt og nemt… men næste gang vælger jeg at købe dem løsfrosne og så selv sætte dem på spyd. (Spyddene var for tykke og rejerne havde svært ved at slippe)
Jeg har sendt en super lækker
Hej Jette.