Hvidløgsmarineret tigerrejer

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
75 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Buffet
Forret
Hovedret
Sommer
Visninger
9357
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 knsp.
Salt, groft
3 tbsp.
Rapsolie
2 knsp.
Chiliflager
180 g
Rå Black Tiger rejer
2 stk
Hvidløg, fed
Hvidløgsmarineret tigerrejer

En vampyrs skræk… men let og lækkert, hvis man er til hvidløg.
Serveres rejerne til hovedret er 8-10 rejer pr. person nok.
Lad de frosne tigerrejer tø op i køleskabet.
Bland en marinade af de øvrige ingredienser.
Lad rejerne marinerer i en times tid i køleskabet.
Grill rejerne til de bliver røde… 2-3 minutter på begge sider.Serveringsforslag:
Serveres med en lækker salat
Flutes eller hjemmebagt brød.
Aïoli er en nødvendighed… er tiden knap, brug min opskrift på Aïoli – den nemme: https:/aoli-den-nemme-4705/
Tips: Tigerrejerne kan købes på frost, hvor de allerede er sat på spyd. Hurtigt og nemt… men næste gang vælger jeg at købe dem løsfrosne og så selv sætte dem på spyd. (Spyddene var for tykke og rejerne havde svært ved at slippe)





2 comments

  1. Anonym sagde på marts 1, 2012

    Jeg har sendt en super lækker

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på marts 2, 2012

    Hej Jette.

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?