- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 3729
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 4, 2009
- 1 stk
- Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
- 100 g
- Champignon
- 12 stk
- Hvidløg, fed
- 2 1/2 dl
- letmælk
- 1/2 l
- Vand
Halver hvidløgsfeddene og læg dem i en gryde sammen med vandet
Lad det koge op sigt hvidløgene fra
Rens champignonerne og skær dem i skiver
Bland mælk, champignonerne, hvidløg og bouillonterningen i gryden
Lad det simre ved svag varme under låg i tyve minutter
Blend hvidløgssovsen med en stavblender og varm den igennem
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.