- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 55 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Drink
- Visninger
- 1502
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 1, 2009
- 2 tbsp.
- Atamon
- 2 stk
- Citron - gerne økologisk
- 2 kg
- Hyldebær
- 500 g
- Sukker (melis)
- 1 l
- Vand
- 2 stk
- Kanel, stang
Bær, kanelstænger og vand hældes i en gryde. Bring det i kog og lad bærrene koge ud. Si saften over i en anden gryde og tilsæt saften af en citron og sukkeret. Lad hyldebærsaften koge op og tilsæt atamon. Saften hældes på rene flasker. BLandingsforholdet er 1:3.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.