Indbagt farsbrød

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
125 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
128670
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 dl
Vand
1 stk
Æg
1 tsk.
Salt, groft
1 dl
Rasp
500 g
Oksekød, hakket, råt
1 stk
Hvidløg, fed
1 tsk.
Herbes de provance
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
1 1/2 dl
Vand
1 tsk.
Salt, groft
150 g
Hvedemel
100 g
Grahamsmel, fuldkornshvedemel
15 g
Bagegær
75 g
Smør, saltet

Smuldr smørret i hvedemelet. Grahamsmel og salt blandes i og gæren udrøres i vandet. Hæld det i dejen og ælt den godt igennem. Lad dejen hæve lunt i tre kvarter.
Imens tilberedes farsen. Lad raspen udbløde i en skål med vandet og fløden. Riv løget og bland det i skålen sammen med oksekødet, et presset hvidløg, det meste af ægget og krydderierne og friskkværnet peber. Rør farsen godt.
Slå dejen ned og rul den ud til en firkant på 25×40 centimeter. Læg dejen på et stykke bagepapir og fordel farsen i en bred stribe. Fold sider og ender ind over farsen og pensel med resten af ægget. Lad det indbagte farsbrød bage ved 200 grader i 40 minutter. Lad det indbagte farsbrød hvilke i et kvarter inden det skæres ud og serveres.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?