Indbagt laks

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Visninger
4891
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 stk
Laks, fersk (med og uden skind)
250 g
Spinat- frisk eller dybfrost
1 stk
Æggeblomme
1/2 stk
Butterdej rulle fra køledisken
Indbagt laks

Damp den tøede spinat i en gryde og krydr med salt og peber.
Skær 2-3 cm lange snit i butterdejen med en spids kniv.
Hiv lidt i hver ende af dejen, så den bliver spændt ud som et net.
Læg 4 stykker laks på en bageplade med bagepapir. Fordel spinat + butterdej over laksene og pensel med æggeblommer.
Bag butterdejs-fiskene i 20 minutter ved 180 grader.Serveringsforslag:

Server laksen med en lille grøn salat evt. lidt brød.


2 comments

  1. Anonym sagde på februar 10, 2012

    Hvor er det dejligt

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på februar 11, 2012

    Ja… herinde findes stort set

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?