Indbagt svinemørbrad med pesto og cheddar

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
7500
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Butterdej rulle fra køledisken
15 g
Sesamfrø til drys
1 stk
Æg
1 stk
Svinemørbrad, afpudset
200 g
Cheddar, 50+
1 stk
Salt og peber
3 tbsp.
Chili pesto
Indbagt svinemørbrad med pesto og cheddar

Brun mørbraden på en pande og køl lidt af, drys med salt og peber Butterdejs rullen pakkes ud og smøres med chili pesto så der er 3 cm fri for pesto hele vejen rundt.læg mørbraden på den smurte dej, skær osten i trekantede stave.skær ridser på skrå i mørbraden og put stavene ned i ridserne.pak dejen om, først enderne, og pensel med æg i limningen (sørg for den er godt lukket uden huller nogen steder, ellers ryger osten ud).Pensel med æg og drys evt med sesam.bages i 30-35 min ved 200 grader.kan evt serveres med salat, råstegte kartofler og bearnaise.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?