- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 7500
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 8, 2009
- 1 stk
- Butterdej rulle fra køledisken
- 15 g
- Sesamfrø til drys
- 1 stk
- Æg
- 1 stk
- Svinemørbrad, afpudset
- 200 g
- Cheddar, 50+
- 1 stk
- Salt og peber
- 3 tbsp.
- Chili pesto
Brun mørbraden på en pande og køl lidt af, drys med salt og peber Butterdejs rullen pakkes ud og smøres med chili pesto så der er 3 cm fri for pesto hele vejen rundt.læg mørbraden på den smurte dej, skær osten i trekantede stave.skær ridser på skrå i mørbraden og put stavene ned i ridserne.pak dejen om, først enderne, og pensel med æg i limningen (sørg for den er godt lukket uden huller nogen steder, ellers ryger osten ud).Pensel med æg og drys evt med sesam.bages i 30-35 min ved 200 grader.kan evt serveres med salat, råstegte kartofler og bearnaise.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.