- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5316
- Pris pr. Portion
- 24.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 6, 2013
- 50 g
- Kinesike æg nudler
- 150 g
- Wokblanding
- 100 g
- Tunfillet
- 1 stk
- Æg
- 3 tbsp.
- Rugmel
- 1 dl
- Olivenolie
- 1 dl
- Tilbehør; Soyasauce
Nudlerne koges i en ½ l. vand tilsat 1tsk.salt 5-6 min.
Æg og mel røres sammen til en dej tilsat lidt salt og peber, heri vendes tunsteaken så den er godt belagt med massen.
En godt varm pande tilsættes olie hvori tunsteaken steges ca. 2-3 min på hver side. (Må ikke steges for tør).
Wokblandinen tilsættes panden når steaken er halvt færdig. Drysses med lidt salt. Tag steaken op og lad den hvile 2-3 min medens wokblandinen får lov at varme godt igennem.
Man kan vælge at blande nudlerne med i grønsagerne eller servere det som vist på billedet.
Sæt lidt soya eller olivenolie på bordet til at hælde over nudlerne og grønsagerne, for dem der kan lide det.
Velbekomme.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.