Indianer ragout

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Visninger
7224
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/4 tsk.
Peber, friskkværnet
50 g
Olivenolie
250 g
Oksekød, hakket, råt
2 stk
Gulerod/gulerødder
2 dl
Kartoffelvand
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 dl
Fløde 13 %
1 dl
Tomatpure
1/2 tsk.
Salt, groft

Løget pilles og skæres i skiver.  2 eller 3 gulerødder skrælles og skæres i skiver.
Løget brunes i fedtstoffet i gryden. Kødet tilsættes og brunes ( brug en gaffel til at adskille kødklumperne). De øvrige ingredienser,  undtagen fløde, tilsættes . Låg lægges på og retten koges i 20 minutter. Derefter tilsættes fløden, alt  koges op, og retten smages til og tilsættes evt. jævning og kulør efter smag.
Kartoffelmos smager godt til.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?