- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Visninger
- 7224
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 27, 2010
- 1/4 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 50 g
- Olivenolie
- 250 g
- Oksekød, hakket, råt
- 2 stk
- Gulerod/gulerødder
- 2 dl
- Kartoffelvand
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 dl
- Fløde 13 %
- 1 dl
- Tomatpure
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
Løget pilles og skæres i skiver. 2 eller 3 gulerødder skrælles og skæres i skiver.
Løget brunes i fedtstoffet i gryden. Kødet tilsættes og brunes ( brug en gaffel til at adskille kødklumperne). De øvrige ingredienser, undtagen fløde, tilsættes . Låg lægges på og retten koges i 20 minutter. Derefter tilsættes fløden, alt koges op, og retten smages til og tilsættes evt. jævning og kulør efter smag.
Kartoffelmos smager godt til.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.