Indianergryde med lam

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1615
Pris pr. Portion
14.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
500 g
Lammefars
1 stk
Løg eller zittauerløg
3 tbsp.
Tomatkoncentrat
1 dl
Vand
1 tsk.
Oregano, tørret
10 stk
Oliven, grønne
2 stk
Tomater
1 tbsp.
Olivenolie
100 g
Pasta - skruer, penne
Indianergryde med lam

Sæt pastaen til kogning til den er knap mør, ca. 8 min. Af 100 g. tørret pasta bliver der ca. 300 g. pasta når de er kogt. Skær imedens løget fint samt skiveskær guleroden og svits det i en pande ellet Wok sammen med lammefarsen som er færdig når den er grynet og skiller helt. Tilsæt vand, tomatkoncentrat til det har ønsket konsistens (lind). Afdryp og bland de kogte pasta med køddet i panden, krydder med salt, peber og oregano evt. mere tomatkoncentrat og vand. Varm godt igennem.
Inden servering fordeles oliven og tomat skiverne jævnt og panden sættes på bordet. Bortset fra oliven og oregano er det en ret også børn kan lide.
Velbekomme

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?