- Forberedelsestid
- 7 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
- Visninger
- 5472
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 26, 2010
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 3 dl
- Ris kogte
- 2 dl
- letmælk
- 2 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 8 stk
- Æg
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 2 tsk.
- Karry
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 25 g
- Ingefær, frisk
Super hurtig let lille ret
Kog risene. Steg løg og Hvidløg klare i olien.
Tilsæt peberfrugt og steg i et par min.
Rør ingefær, karry og risene i. Krydr med salt.
Pisk æggene sammen med mælk, hæld æggeblandingen på panden.
Steg 5-7 min ved svag varme, til æggekagen er stivnet.
Drys med purløg.
Server med brød og Rucola salat.
Velbekommen.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.