- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Hovedret
Høst
Natmad - Visninger
- 1078
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 18, 2011
Ingefær-pandekager m/ kylling & grøntsager:
Pandekagerne er tilsat revet ingefær, med et fyld af lynstegt kyllingefilet og wok-grøntsager. Serveres med sød chilisovs.
Rør pandekagedejen og tilsæt revet ingefær og citronsaft. Steges på pande til de er sprøde, og holdes lune.
Svits kyllingestykker hurtigt af ved medium-høj varme, og tilsæt hvidløg, friskhakket ingefær, salatløg, chili og wok-grøntsagsblanding, kom soya, lidt sød chilisovs og citronsaft ved. Det heles steges af ved kraftig varme ca. 5-10 minutter.
Portions anret pandekagerne med kyllinge-fyldet, og sød chilisovs ved siden.
Wok-retten kan serveres med nudler, istedet for pandekager.
Pandekagerne kan også bruges som dessert, så tilsættes sukker i stedet for salt.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.