- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
 Frokost
 Hovedret
- Visninger
- 1089
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 23, 2011

 
Kyllingespyd:
Skær kyllingefileter i store tern. Pisk en marinade af af olie, citron og limesaft, revet ingefær, hakket chili og hvidløg, soyasauce, honning. Hæld det i en frysepose med kyllingestykkerne, og læg i køleskabet i ca. en time, Kan med fordel marineres om formiddagen, jo længere tid jo større smag.
Læg træspyd i blød i vand i ca. en halv time. Snit løg og peberfrugt i mindre stykker, og sæt dem på spyd skiftevis med kyllingestykker, løgstykker og peberfrugterne. Læg dem på en plade med bagepapir, og grill i ovn, midterste rille ved 225 grader i ca. tyve minutter. Kog de vilde ris i tyve minutter.
Youghurt raita:
Hak tomater  og frisk koriander fint, fjern indmaden af en halv agurk med en ske, og hak ligeledes fint. Rør  en dip af youghurt,  et knips spidskommen og chilipulver,og smag til med salt. Vend de hakkede tomat og agurkestykker, samt  friskhakket koriander i dippen.
Server kyllingespyddene med raitaen, vilde ris og groft hjemmebagt brød.
Velbekomme! 

 
                   
		 