- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 70 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Visninger
- 1147
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 1, 2009
Vand og kærnemælk blandes i en skål og gæren røres ud i det. Bland olie, salt, rugmel, sukker og durummel i og rør godt rundt. Hæld dejen ud på bordet og ælt så meget hvedemel i at dejen bliver glat og slipper bordet. Ælt gerne dejen et godt stykke tid. Læg dejen i en skål, dæk den til og stil den til hævning i køleskabet i ti timer. Ælt dejen igennem og slå luften ud af den. Dej dejen i to og form to brød. Læg brødene på en bageplade og pensl dem med lidt mælk. Lad dem efterhæve til dobbelt størrelse og bag dem så ved 200 grader i cirka en halv time.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.