- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 110 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Visninger
- 4182
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 21, 2009
Oksekødet blandes med rasp, persille, parmesan, krydres med salt og peber og røres rigtig godt. I en skål for sig piskes æggene og blandes i kødblandingen. Form et brød af farsen. Er farsen for lind tilsættes lidt mere rasp.
Lidt olie varmes i en stor støbejernsgryde, og farsbrødet steges til det er sprødt og gyldenbrunt. Vær forsigtig når farsbrødet vendes. Tag gryden af varmen og lav tomatsovsen.
Olivenolien varmes op i en gryde og løgene svitses gyldne. Bland hvidløget i og svits det lidt. Tilsæt så tomaterne, men hold igen med selve tomatsaften. Lad saucen koge ved middel varme i ti minutter. Krydr saucen med salt, peber og basilikum og hæld den i gryden til farsbrødet. Lad farsbrødet og saucen simre i en halv time under låg og herefter en halv time uden låg af hensyn til saucen. Undervejs vendes farsbrødet nogle gange og pasta koges. Lad farsbrødet køle af i ti minutter inden det skæres. Server det med pasta og saucen.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.