Italiensk farsbrød

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
110 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Visninger
4182
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Oksekødet blandes med rasp, persille, parmesan, krydres med salt og peber og røres rigtig godt. I en skål for sig piskes æggene og blandes i kødblandingen. Form et brød af farsen. Er farsen for lind tilsættes lidt mere rasp.
Lidt olie varmes i en stor støbejernsgryde, og farsbrødet steges til det er sprødt og gyldenbrunt. Vær forsigtig når farsbrødet vendes. Tag gryden af varmen og lav tomatsovsen.
Olivenolien varmes op i en gryde og løgene svitses gyldne. Bland hvidløget i og svits det lidt. Tilsæt så tomaterne, men hold igen med selve tomatsaften. Lad saucen koge ved middel varme i ti minutter. Krydr saucen med salt, peber og basilikum og hæld den i gryden til farsbrødet. Lad farsbrødet og saucen simre i en halv time under låg og herefter en halv time uden låg af hensyn til saucen. Undervejs vendes farsbrødet nogle gange og pasta koges. Lad farsbrødet køle af i ti minutter inden det skæres. Server det med pasta og saucen.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?