Italiensk gnocchi (kartoffelpasta-kugler) med rosmarin

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
5553
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Bring vand i kog og hæld gnocchi i med salt. Lad dem koge 2-5 minutter (til de popper op på vandoverfladen)
Baconen steges sprød og lægges til ’affedtning’ på køkkenrulle.
 
Imens snittes løg i lange, tynde ’både’, champignon skæres i kvarte og hvidløg snittes (ikke presses!) i små stykker. Tag nogle rosmarinblade af og riv dem over.
 
Olivenolie, hvidløg, rosmarin, salt og peber varmes langsomt op på en pande. Når olien har trukket smag tilsættes løg og det får lov at stege nogle minutter.
Herefter tilsættes champignon som ligeledes får lov at stege nogle med nogle minutter.
Nu tilsættes den sprøde bacon og cirka 2,5 spsk revet parmesan.
Retten krydres med lidt ekstra salt.
Det hele steger videre under konstant omrøring nogle minutter til det hele er godt blandet.
 
 
Serveringsforslag
 
Med en god suppe og et godt brød til
Med kyllingbryst
Evt tilsæt stegt kyllingfilet/kyllingbryst i retten


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?