- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5553
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 14, 2009
Bring vand i kog og hæld gnocchi i med salt. Lad dem koge 2-5 minutter (til de popper op på vandoverfladen)
Baconen steges sprød og lægges til ’affedtning’ på køkkenrulle.
Imens snittes løg i lange, tynde ’både’, champignon skæres i kvarte og hvidløg snittes (ikke presses!) i små stykker. Tag nogle rosmarinblade af og riv dem over.
Olivenolie, hvidløg, rosmarin, salt og peber varmes langsomt op på en pande. Når olien har trukket smag tilsættes løg og det får lov at stege nogle minutter.
Herefter tilsættes champignon som ligeledes får lov at stege nogle med nogle minutter.
Nu tilsættes den sprøde bacon og cirka 2,5 spsk revet parmesan.
Retten krydres med lidt ekstra salt.
Det hele steger videre under konstant omrøring nogle minutter til det hele er godt blandet.
Serveringsforslag
Med en god suppe og et godt brød til
Med kyllingbryst
Evt tilsæt stegt kyllingfilet/kyllingbryst i retten
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.