- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 4689
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 1, 2009
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 stk
- Peberfrugt, grøn
- 1 tsk.
- Olivenolie
- 2 stk
- Bladselleri (stænger)
- 1 stk
- Laurbærblade
- 1 stk
- Hakkede tomater, konserves
- 6 stk
- Basilikumblade, frisk
Løget hakkes og svitses i opvarmet olie til det er let gyldent. Hvidløgsfeddene hakkes groft, basilikumbladene skæres i mindre stykker og bladselleri og peberfrugt snittes fint. Bland alle fire dele i gryden. Laurbærblad og tomaten hældes i og det hele koger ved svag varme i cirka tyve minutter. Smag derefter til med salt og peber og tag laurbærbladet op.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.