- Forberedelsestid
- 120 minutter
- Tilberedningstid
- 120 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 1605
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 5, 2009
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 1 dl
- Creme fine 7%
- 2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 2 tsk.
- Kanel
- 2 tsk.
- Oregano, tørret
- 1 l
- Bouillon, grønsags
- 4 stk
- Hvidløg, fed
- 6 stk
- Tomater
- 1 bdt.
- Løg eller zittauerløg
- 1 bdt.
- Timian, kviste (frisk)
- 5 tbsp.
- Tomatpure
- 1 dl
- Soltørrede tomater i olie
Løg, hvidløg, salt, peber og kanel svitses af i gryde. Derefter tilsættes tomater, boullion og tomat puré. (dette skal koge 75 min) derefter tilsættes reten at krydderierne, de soltørrettomater kommes i med olie, koger yderliger 30 min. Tilsidst blendes det hele sammen og kommer tilbage i gryde hvor fløde tilsættes og det koger i 15 min. Serveres med en klat creme fraiche og ristet bacon. Velbekomme.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.