- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2552
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 2, 2009
Type: HovedretArbejdstid: 1 time
Ingredienser: 6 pers.2 store svinemørbrad100 gr. bacon i tern1 1/2 spske. karry2 løg3 tomater2 1/2 dl. madlavningsfløde1 dåse ananas ca. 350 gr.250 gr. champignon1/2 l. svinebouillon = 2 ternsalt/pebermaizena til jævningoliemargarineris eller kartofler og ærter og majs (frost)
Fremgangsmåde:Bacon ristes på tør pande, løg i skivertilsættes og brunes.Mørbrad skæres i ca. 1 cm. tykke skivertilsæt mørbrad som brunes, lad det hele stegei ca 4 min. tilsæt karry salt og peber og godtrundt.Champignon og tomater skæres i 1/4, ananasi små stykker og tilsættes.Kom fløde og bouillon i og lad det simre i 10 min..Jævnes med lidt maizena.Tilbehør.Ris eller kartofler, ærter og majs.Kom evt. lidt gurkemaje i risene det serpænt ud
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.