Jamaica mørbrad

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
6 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2552
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Svinemørbrad, afpudset

Type: HovedretArbejdstid: 1 time
Ingredienser: 6 pers.2 store svinemørbrad100 gr. bacon i tern1 1/2 spske. karry2 løg3 tomater2 1/2 dl. madlavningsfløde1 dåse ananas ca. 350 gr.250 gr. champignon1/2 l. svinebouillon = 2 ternsalt/pebermaizena til jævningoliemargarineris eller kartofler og ærter og majs (frost)
Fremgangsmåde:Bacon ristes på tør pande, løg i skivertilsættes og brunes.Mørbrad skæres i ca. 1 cm. tykke skivertilsæt mørbrad som brunes, lad det hele stegei ca 4 min. tilsæt karry salt og peber og godtrundt.Champignon og tomater skæres i 1/4, ananasi små stykker og tilsættes.Kom fløde og bouillon i og lad det simre i 10 min..Jævnes med lidt maizena.Tilbehør.Ris eller kartofler, ærter og majs.Kom evt. lidt gurkemaje i risene det serpænt ud


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?