- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 95 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Visninger
- 1223
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 17, 2009
Jødekagerne er en traditionel julesmåkage i vores hjem. De smager rigtig godt, når de lige bliver dyppet i teen eller kaffen.
Først hakkes smørret i små stykker og smuldres i melet. De andre ingredienser blandet i, og dejen æltes sammen. Lad dejen stå køligt i en halv til en hel time. Strø mel på bordet og rul dejen ud til 1-2 mm. tykkelse. Brug kageforme eller et glas til at stikke jødekagerne ud med. Læg kagerne på en bageplade, pensel dem med et sammenpisket æg og vend dem i kanel. Pynt herefter med mandler eller mandelstykker. Jødekagerne skal bages ved 225 grader i 6-8 minutter
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.