Jødekager

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
95 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Visninger
1223
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Jødekagerne er en traditionel julesmåkage i vores hjem. De smager rigtig godt, når de lige bliver dyppet i teen eller kaffen.
Først hakkes smørret i små stykker og smuldres i melet. De andre ingredienser blandet i, og dejen æltes sammen. Lad dejen stå køligt i en halv til en hel time. Strø mel på bordet og rul dejen ud til 1-2 mm. tykkelse. Brug kageforme eller et glas til at stikke jødekagerne ud med. Læg kagerne på en bageplade, pensel dem med et sammenpisket æg og vend dem i kanel. Pynt herefter med mandler eller mandelstykker. Jødekagerne skal bages ved 225 grader i 6-8 minutter

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?