Jordbær koldskål

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
3 personer
Kategori
Dessert
Frokost
Hovedret
Visninger
1833
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
200 g
Jordbær
150 g
Sukker (melis)
1/2 l
Kærnemælk
2 stk
Æg, hele, pasteuriseret
1 stk
Vanillestang
Jordbær koldskål

I en skål piskes æggene og sukkeret til en luftig masse. Flæk vanillestangen, skrab kornene ud og bland både stang og korn i æggemassen. Hæld kærnemælken i og rør godt. Stil koldskålen koldt. Rens jordbærrene og skær dem i tynde skiver (brug evt. en æggedeler) og bland dem i koldskålen. Lad koldskålen stå og trække koldt i en halv time og fjern så vanillestangen inden servering.




Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?