- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Dessert
Frokost
Hovedret - Visninger
- 1833
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 20, 2009
- 200 g
- Jordbær
- 150 g
- Sukker (melis)
- 1/2 l
- Kærnemælk
- 2 stk
- Æg, hele, pasteuriseret
- 1 stk
- Vanillestang
I en skål piskes æggene og sukkeret til en luftig masse. Flæk vanillestangen, skrab kornene ud og bland både stang og korn i æggemassen. Hæld kærnemælken i og rør godt. Stil koldskålen koldt. Rens jordbærrene og skær dem i tynde skiver (brug evt. en æggedeler) og bland dem i koldskålen. Lad koldskålen stå og trække koldt i en halv time og fjern så vanillestangen inden servering.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.