- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Visninger
- 1159
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 13, 2009
- 1 1/2 kg
- Jordbær
- 750 g
- Sukker (melis)
- 3 tsk.
- Melatin, rød
Skyl og rens jordbærrene. Skær dem over og læg dem i lag skiftevis med sukkeret i en gryde. Lad gryden stå i køleskabet i et døgn. Varm gryden langsomt op indtil sukkeret er smeltet og bring så marmeladen i kog. Lad det koge stille og roligt i fem minutter. Bland melatin og to spsk. sukker sammen og drys det ud over syltetøjet, mens der røres. Lad det koge endnu to minutter. Hæld marmeladen på glas.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.