- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 1788
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 5, 2009
- 1 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 30 g
- Hasselnød
- 1 1/2 dl
- Cognac
- 1 1/2 dl
- Grand Manier
- 4 tbsp.
- honning
- 400 g
- Jordbær
Rens og skyl jordbærrene og lad dem dryppe af. Halver jordbærrene og fordel dem i fire glas. Lav et vandbad hvor honning og alkoholen smeltes sammen. Lad det blive koldt og pisk fløden til flødeskum. Bland forsigtigt væden i flødeskummet og hæld det over jordbærrene. Hak nødderne og drys dem over og server.
Det smager fantastisk – men