- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Forret
Hovedret
Natmad - Visninger
- 5118
- Pris pr. Portion
- 15.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 19, 2012
- 1 l
- Vand
- 2 dl
- Piskefløde
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 200 g
- bacontern
- 200 g
- Kartofler
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 tbsp.
- Majsolie
- 1 tsk.
- Salt og peber
- 500 g
- Jordskokker
Nem og mættende suppe… tilligemed er den billig at lave.
Skræl jordskokker og kartofler… og skær dem i mindre stykker
Hak løget groft
Svits grønsagerne i olie uden de tager farve
Tilsæt vand og citronsaft og lad og kog i minimum 20 minutter
Sprødsteg imens bacontern… og læg dem på fedtsugende papir
Blend suppen og tilsæt fløde
Smag til med salt og peber
Server suppen med et drys af bacontern og croutoner… eller flutesNote: Servers suppen som forret, skal der tages højde for at den er mættende… server kun en lille portion eller lav en let hovedret.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.