- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 6778
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 6, 2009
- 2 1/2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 1 tsk.
- Havsalt
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 1 dl
- Hvidvin
- 200 g
- Jordskokker
- 1 stk
- Citron - gerne økologisk
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
Jordskokkesauce
1) Skræl jordskokkerne og skær dem i mindre stykker.
2) De ristes let i en smule olivenolie sammen med et finthakket løg.
3) Tilsæt hvidvin og lad det koge ind til væsken er næsten helt væk.
4) Hæld fløden i og smag til med salt, peber og citronsaft efter behag.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.