- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 100 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 1704
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 2, 2009
- 1/2 tsk.
- Havsalt
- 1/4 bdt.
- Persille, bredbladet
- 2 dl
- Brødcroutoner
- 500 g
- Jordskokker
- 2 1/2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
Jordskokkesuppe
VIGTIG INFO: Retten kræver en blender/stavblender.
1) Rens jordskokkene grundigt.
2) Bag jordskokkene ved 160 grader til de er møre, ca. 50 – 60 minutter.
3) Kom dem direkte i en blender og tilsæt vand, så de ca. dækker.
4) Blend til en puré og hæld det i en gryde.
5) Varm op ved mellem varme.
6) Tilsæt fløde indtil den ønskede konsistens.
7) Bring suppen i kog ganske kort.
8) Smag til med salt og peber.
9) Brødcroutonerne drysses over suppen lige inden servering sammen med hakket persille.
Forskellige krydderurter kan benyttes i stedet for persille, f.eks. frisk timian.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.