Jordskokkesuppe

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
100 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Visninger
1704
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/2 tsk.
Havsalt
1/4 bdt.
Persille, bredbladet
2 dl
Brødcroutoner
500 g
Jordskokker
2 1/2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde

Jordskokkesuppe
VIGTIG INFO: Retten kræver en blender/stavblender.
1) Rens jordskokkene grundigt.
2) Bag jordskokkene ved 160 grader til de er møre, ca. 50 – 60 minutter.
3) Kom dem direkte i en blender og tilsæt vand, så de ca. dækker.
4) Blend til en puré og hæld det i en gryde.
5) Varm op ved mellem varme.
6) Tilsæt fløde indtil den ønskede konsistens.
7) Bring suppen i kog ganske kort.
8) Smag til med salt og peber.
9) Brødcroutonerne drysses over suppen lige inden servering sammen med hakket persille.
Forskellige krydderurter kan benyttes i stedet for persille, f.eks. frisk timian.
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?