Jordskokkesuppe med porre

Bedømmelse: 2.0/5. Fra 2 stemmer.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
7133
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 1/2 l
Vand
1 tsk.
Peber, friskkværnet
3 tbsp.
Olivenolie
2 stk
Hvidløg, fed
4 stk
Flûtes
1 stk
Løg eller zittauerløg
2 stk
Laurbærblade
2 1/2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
7 stk
Timian, kviste (frisk)
1 stk
Porre
1 1/5 kg
Jordskokker
1 tsk.
Havsalt

Jordskokkesuppe
VIGTIG INFO: Retten kræver en blender/stavblender.
1) Skræl jordskokkerne og skær dem i tern.
2) Hak løg og hvidløg i grove tern. Skær porren i skiver.
3) kom jordskokker, løg, hvidløg, porre og timian i en store gryde og sauter grøntsagerne i lidt olivenolie.
4) Tilsæt vand, salt og laurbær og bring det i kog. Lad et simre i ca. 20 minutter.
5) Fjern laurbærbladene.
6) Blend til en fin suppe.
7) Kom suppen tilbage i gryden og tilsæt fløde.
8) Bring suppen i kog og smag til med salt og peber. Evt. lidt citronsaft hvis den behøver dette.
Serveres med lun flutes til.
Velbekomme!


En kommentar

  1. Anonym sagde på oktober 22, 2012

    Kan Jordskokke suppe fryses

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?