Juleand på weber

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
170 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Mortens aften
Visninger
4821
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
50 tbsp.
Citronsaft
1 1/2 g
Sukker (melis)
1 1/2 l
Vand
1 g
Salt, groft
20 tbsp.
Peber, friskkværnet

Selvom det er koldt og mørkt udenfor behøver du ikke pakke din weber grill væk – juleanden kan med fordel steges på grillen.
 
Dagen før middagen marineres anden i marinaden.
Ingredienserne til marinaden blandes og hældes i en pose. Klip vingerne af, skær huller i anden ind til benet og læg den i posen. Anden skal trække i marinaden i 24 timer indtil den skal grilles – vend posen løbende.
Kråse, hjerte, vinger, 5 dl rødvin, 5 dl vand, 4 løg, 2 spsk. tørret basilikum og 1 bouillonterning lægges i en foliebakke, som sættes under anden på grillen. Anden lægges på risten og steges to timer. Vend anden nogle gange undervejs. Brug gerne et stegetermometer, som sættes ved låret. En gennemstegt and er 79 grader varm. Anden skal hvile inden servering
 
 



Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?