Juliennesuppe

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2780
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Pil løget og hak det. Skræl grønsagerne og riv kartofler, gulerødder, persillerod og selleri på et groft rivejern. Skær porrerne i ringe. Skyl toppene fra persillerod, sellerirod og porrerne og bind det sammen til en suppevisk. Smelt smørret i en stor gryde og svits grønsagerne i det. Hæld bouillonen i og læg suppenvisken ned i gryden. Lad det koge under låg i et kvarter. Tag suppevisken op og skum overfladen. Smag suppen til med salt og peber og drys lidt hakket persille over ved servering.


Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?