- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 7740
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 3, 2012
- 100 g
- Daim
- 100 g
- Makroner (knuste)
- 2 dl
- Piskefløde
- 2 tsk.
- Flormelis
- 3 tsk.
- vanilliesukker
- 2 dl
- cremefraiche
- 500 g
- revne gulerødder
Hak daimen, knus makronerne og kom det i bunden af et tærtefad. Pisk fløden stiv, kom flormelis og vanilliesukker i, vend creme fraichen i. Skræl og riv gulerødderne. Læg først cremen og derefter gulerødderne over makronbunden. Sæt desserten på køl inden servering.
Man kan evt pynte desserten med striber af fint skårne jordbær og kiwi og revne gulerødder, kagen bliver bare rigtig flot-)
God sommer!
Hilsen mona
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.