- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
Frokost - Visninger
- 4353
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 25, 2009
- 3 tbsp.
- Sukker (melis)
- 1 l
- Kærnemælk
- 3 stk
- Æggeblomme, pasteuriseret
- 1 tsk.
- vanillesukker
- 1 tsk.
- Citronskal, revet

Æg og sukker piskes sammen til en luftig masse. Citronskal og kærnemælk blandes i. Smag koldskålen til med vanillesukker og stil den på køl, til den skal serveres eller minimum en halv time.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.