Kærnemælkskoldskål

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Dessert
Frokost
Visninger
4353
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3 tbsp.
Sukker (melis)
1 l
Kærnemælk
3 stk
Æggeblomme, pasteuriseret
1 tsk.
vanillesukker
1 tsk.
Citronskal, revet
Kærnemælkskoldskål

Æg og sukker piskes sammen til en luftig masse. Citronskal og kærnemælk blandes i. Smag koldskålen til med vanillesukker og stil den på køl, til den skal serveres eller minimum en halv time.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?