- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret - Visninger
- 24039
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 14, 2011
- 2 tsk.
- Sukker (melis)
- 5 dl
- Kærnemælk
- 1 stk
- Æggeblomme, pasteuriseret
- 2 tbsp.
- Rosiner
- 1 tbsp.
- Maizena
- 1 tsk.
- Citronsaft
Kærnemælkssuppe… det er en enten/eller ret. Enten synger englene, eller også gør de ikke
Pisk æggeblommerne med sukker til tykt skum… og stil til side.
Hæld det meste af kærnemælken i en gryde og varm op.
Rør maizenamel op i ca. ½ dl kærnemælk og hæld det i gryden.
Lad suppen koge et par minutter og tilsæt så citronsaft. Sluk for blusset.
Tag nu lidt af den varme suppe og pisk i æggemassen.
Bliv ved indtil æggemassen er lun.
Hæld den i suppen og rør godt.
Server med en håndfuld rosiner.Tips:
Rosinerne kan overhældes med kogende vand, så de bliver bløde inden servering.
Kærnemælkssuppen kan pyntes med flødeskum og mandelsplitter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.