Kærnemælkssuppe

Rating: 4.5/5. From 4 votes.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Frokost
Hovedret
Visninger
18406
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tsk.
Sukker (melis)
5 dl
Kærnemælk
1 stk
Æggeblomme, pasteuriseret
2 tbsp.
Rosiner
1 tbsp.
Maizena
1 tsk.
Citronsaft
Kærnemælkssuppe

Kærnemælkssuppe… det er en enten/eller ret. Enten synger englene, eller også gør de ikke
Pisk æggeblommerne med sukker til tykt skum… og stil til side.
Hæld det meste af kærnemælken i en gryde og varm op.
Rør maizenamel op i ca. ½ dl kærnemælk og hæld det i gryden.
Lad suppen koge et par minutter og tilsæt så citronsaft. Sluk for blusset.
Tag nu lidt af den varme suppe og pisk i æggemassen.
Bliv ved indtil æggemassen er lun.
Hæld den i suppen og rør godt.
Server med en håndfuld rosiner.Tips:
Rosinerne kan overhældes med kogende vand, så de bliver bløde inden servering.
Kærnemælkssuppen kan pyntes med flødeskum og mandelsplitter.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?