- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 1715
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 20, 2010
- 100 g
- Sukker
- 75 g
- Smør, saltet
- 1/2 stk
- Salt, groft
- 50 g
- Brun farin
- 1 stk
- Æg
- 150 g
- Hvedemel
1. Tag de 75 g smør ud af køleskabet(køkkentemperatur). 2. hak choko og tranebær. 3. Rør det hele sammen i en skål. 4. Du/I har nu en lidt klistret masse og sådan skal det være(bliv ikke nervøs).5. Smør et fad på 20×30 cm. med fedtstof og fordel massen jævn i faddet. 6. Bag i ovnen på 220 grader øverst i 6 min.(uden varmluft) Overhold tiden, ellers bliver kagen for hård/tør. 7. Ser nu ikke færdigbagt ud. 8. Lad kagen afkøle. 9. Skær den ud i passende størrelser og nyd den.
Med venlig hilsen
Bente jegind
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.