- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3855
- Pris pr. Portion
- 16.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 6, 2014
- 300 g
- Lammefars
- 300 g
- Svinefars
- 2 dl
- Ris, parboiled (løse ris)
- 1 stk
- Mellemstort hvidkålshovede
- 400 g
- Kartofler
- 2 stk
- Tomater
- 300 g
- Grønne ærter - friske eller dybfrost
- 1 tbsp.
- krydderier, salt, peber, basilikum, mm.
4 pæne store hvidkålsblade gives et opkog i saltvand så de bliver bløde at arbejde med. Risene koges ca. 15 min og afkøles. Farsen blandes med risen og krydderier hvorefter det fordeles i kålbladene, som lukkes eller rulles sammen. Kartoflerne skæres i tykke skiver og råsteges på pande – tilsat lidt olie, salt peber. Ærterne koges i letsaltet vand. Kåldolmerne svitses i olie i en sautepande, så de bliver gyldne på de to sider. Tilsæt lidt vand, læg låg på og lad det simrer til farsen er nok – ca 15 min. Tomaterne skæres i skiver eller både til pynt. Serveringsforslag som på billede. Velbekomme.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.