- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Visninger
- 1927
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 14, 2009
- 1/2 kg
- kalkun
- 5 stk
- Tomater-løg-chillisovs-olie
kalkun kødet skæres i tern
tomater skæres i meget små stykker
kalkun og tomater lægges i en skål .1/2kop olie -salt-peber – 3 hakkede løg-chillisovs blandes,(ca halv flaske) det hele blandes godt, og trækker et par timer ,koldt.
det hele kommer op i en folie bakke og steges ,helst på en grill (,også indendørs gril) ca en halv time. må ikke steges tør for olie.smag til med chilli og salt og peber
rist burgerboller kom salat på den, og læg det stegte kød oven på læg den sammen med den anden halve bolle. nem og enkel men smager godt
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.