- Forberedelsestid
- 90 minutter
- Tilberedningstid
- 70 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 2632
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 7, 2009
Kalkunbrystet krydderes med paprika, salt og peper. Kalukunbrystet ligges i et ildfast fad. Baconskiverne fordeles over den synlige del af brystet.
Sættes i ovnen ved 200 grader i 25 min.
De skrællede kartofler ligges i olivenolie, der er krydres med salt, peper og paprika. Efter de 20 minutter fordeles de rundt om kalkunbrystet.
Sættes igen i ovnen ved 180 grader i 25 min.
Fløden fordeles over kartoflerne.
Sættes igen i ovnen ved 180 grader i 20 min.
Rettet serveres i faddet og udskærring i takt med det spises.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.