- Forberedelsestid
- 50 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Visninger
- 1787
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 4, 2009
Til kalkunbryst smager vilde ris blandet med almindelig ris rigtig godt.
Skyl de vilde ris rigtig godt og bring så 3 dl vand og 1,5 tsk. salt i kog. Hæld de vilde ris i og lad dem koge ved svag varme i tre kvarter. For sig koges de andre ris i 9 dl vand og 1,5 tsk. salt. Smelt smørret i en stor gryde og brun så kalkunbrystet tre min på hver side. Hæld bouillon, fløde, honning, sojasauce og revet ingefær i gryden. Lad det koge ved svag varme under låg i et kvarter. Herefter vendes kalkunbrystet og som koges igen et kvarter, til det er kogt igennem. Tag kalkunbrystet op, dæk det til og lad det hvile i ti min. Imens laves saucen færdig. Bring stegeskyen i kog og bland så majsstivelsen i under omrøring. Lad saucen koge igennem i et minut og smag så til.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.