Kalkunbryst

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
50 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Visninger
1787
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Til kalkunbryst smager vilde ris blandet med almindelig ris rigtig godt.
Skyl de vilde ris rigtig godt og bring så 3 dl vand og 1,5 tsk. salt i kog. Hæld de vilde ris i og lad dem koge ved svag varme i tre kvarter. For sig koges de andre ris i 9 dl vand og 1,5 tsk. salt. Smelt smørret i en stor gryde og brun så kalkunbrystet tre min på hver side. Hæld bouillon, fløde, honning, sojasauce og revet ingefær i gryden. Lad det koge ved svag varme under låg i et kvarter. Herefter vendes kalkunbrystet og som koges igen et kvarter, til det er kogt igennem. Tag kalkunbrystet op, dæk det til og lad det hvile i ti min. Imens laves saucen færdig. Bring stegeskyen i kog og bland så majsstivelsen i under omrøring. Lad saucen koge igennem i et minut og smag så til.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?