Kalkuncuvette

Bedømmelse: 2.8/5. Fra 4 stemmer.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
80 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
7230
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Ovnen varmes op til 225 grader.
Skindet ridses i et mønster af tern og knust hvidløg gnides på.
Salvie, paprika og lidt salt og peber drysses over.
Kalkuncuvetten lægges i et ildfast fad og sættes midt i ovnen.
Brun den i et kvarter og sænk så varmen til 160 grader.
Steg videre i 40 minutter og lad kalkuncuvetten hvile i 20 minutter,
Skær cuvetten i tynde skiver.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?