- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 80 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 7230
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 12, 2009
Ovnen varmes op til 225 grader.
Skindet ridses i et mønster af tern og knust hvidløg gnides på.
Salvie, paprika og lidt salt og peber drysses over.
Kalkuncuvetten lægges i et ildfast fad og sættes midt i ovnen.
Brun den i et kvarter og sænk så varmen til 160 grader.
Steg videre i 40 minutter og lad kalkuncuvetten hvile i 20 minutter,
Skær cuvetten i tynde skiver.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.