Kalkungryde

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
2092
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Kalkungryde er en dejlig aftensmad til hverdagen. Men den kan også bruges som ret ved en buffet.
Skær squashen i tern og broccolien i små buketter. Brug også stokken, som skæres i skiver. Snit forårsløgene i lidt brede stykker. Lad smørret smelte og blive gyldent på en sauterpande. Skær kalkunbrystet i tern og brun det på panden. Bland så mornay saucen, mælken og krydderier i. Bring det i kog og bland så grønsagerne i. Lad kalkungryden koge under låg ved svag varme i cirka tre minutter. Smag nu din kalkungryden til med peber og server med ris.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?