- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 2092
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 3, 2009
Kalkungryde er en dejlig aftensmad til hverdagen. Men den kan også bruges som ret ved en buffet.
Skær squashen i tern og broccolien i små buketter. Brug også stokken, som skæres i skiver. Snit forårsløgene i lidt brede stykker. Lad smørret smelte og blive gyldent på en sauterpande. Skær kalkunbrystet i tern og brun det på panden. Bland så mornay saucen, mælken og krydderier i. Bring det i kog og bland så grønsagerne i. Lad kalkungryden koge under låg ved svag varme i cirka tre minutter. Smag nu din kalkungryden til med peber og server med ris.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.