- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 13262
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 25, 2009
Kalveculotte som bøffer
1) Rids fedtlaget på culotten.
2) Skær culotten lige over i 2 dele så du har 2 bøffer.
3) Drys med salt og peber.
4) Varm en pande op og brun bøfferne.
5) Skru ned på middel varme og steg dem yderligere ca. 5 minutter ( røde bøffer) eller yderligere hvis du vil have dem medium eller gennemstegt.
Hvis du lader bøfferne hvile i staniol inden servering, så husk at tage bøfferne af pande 2 – 3 minutter før at de er stegt færdige. Dette skyldes at bøfferne steger lidt videre i staniolen og du således undgår at de får for meget.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.