Kalveculotte som bøffer

Bedømmelse: 3.3/5. Fra 3 stemmer.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
13262
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Kalveculotte som bøffer
1) Rids fedtlaget på culotten.
2) Skær culotten lige over i 2 dele så du har 2 bøffer.
3) Drys med salt og peber.
4) Varm en pande op og brun bøfferne.
5) Skru ned på middel varme og steg dem yderligere ca. 5 minutter ( røde bøffer) eller yderligere hvis du vil have dem medium eller gennemstegt.
Hvis du lader bøfferne hvile i staniol inden servering, så husk at tage bøfferne af pande 2 – 3 minutter før at de er stegt færdige. Dette skyldes at bøfferne steger lidt videre i staniolen og du således undgår at de får for meget.
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?