Kalvefrikassé

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
80 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2076
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3 1/2 dl
Hvidvin, medium
3 stk
Tomater
1 bdt.
Persille, frisk
2 stk
Laurbærblade
1 tbsp.
Smør, saltet
5 stk
Timian, kviste (frisk)
1 l
Vand
2 stk
Rosmarin, kviste
1 tsk.
Salt, groft
1 kg
Kalveklump
1 tsk.
Peber, friskkværnet
3 tbsp.
Olivenolie
3 tbsp.
Hvedemel

Kalvefrikassé
VIGTIG INFO: Retten har ikke noget tilbehør. Ris eller pasta kan anbefales.
1) Skær kødet i tern på ca. 2 x 2 cm.
2) Brun kødet i en større gryde i lidt smør.
3) Når kødet er brunt, drys mel over og sørg for at rør godt rundt.
4) Brun igen kødet og tilsæt salt og peber efter behag.
5) Tilsæt hvidvin. Her har jeg skrevet 0,5 flaske, men jeg plejer at ta’ det der nu passer, således at halvdelen er dækket. Herefter tilsætter du vand for resten, indtil at kødet er næsten helt dækket.
6) Tilsæt laurbær, persille, timian, rosmarin og tomater skåret i kvarte i gryden.
7) Læg låg på gryden, kog op og lad det simre i en go’ times tid. Rør med jævne mellemrum.
8) Serverer med ris eller pasta til.
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?