Kalvegryde

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
155 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2832
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 1/2 dl
Kyllingefond/Hønsebouillion
2 tbsp.
Persille, frisk
1 tsk.
Citrontimian
5 dl
Ris, parboiled (løse ris)
15 g
Smør, saltet
750 g
Tomat, flået, konserves
1 stk
Citron - gerne økologisk
3 tbsp.
Hvedemel
2 stk
Hvidløg, fed
1 1/2 dl
Hvidvin
750 g
Kalvekød, magert
1/2 tsk.
Oregano, tørret

Smelt smørret i en gryde. Skær kødet i mindre stykker og vend det i melet krydret med salt og peber. Svits så kødet i gryden. Bland vin, tomat, fint hakket løg, kyllingefond, citrontimian, oregano og lidt salt og peber i gryden. Bland det godt sammen, kog det op og lad det simre i to timer. Når der er et kvarter tilbage tilberedes risene efter anvisning. Riv skallen af citronen og bland det med finthakket hvidløg og persillen. Drys blandingen over retten og server med ris.
God fornøjelse!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?