- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 155 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2832
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 11, 2009
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 1/2 dl
- Kyllingefond/Hønsebouillion
- 2 tbsp.
- Persille, frisk
- 1 tsk.
- Citrontimian
- 5 dl
- Ris, parboiled (løse ris)
- 15 g
- Smør, saltet
- 750 g
- Tomat, flået, konserves
- 1 stk
- Citron - gerne økologisk
- 3 tbsp.
- Hvedemel
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 1/2 dl
- Hvidvin
- 750 g
- Kalvekød, magert
- 1/2 tsk.
- Oregano, tørret
Smelt smørret i en gryde. Skær kødet i mindre stykker og vend det i melet krydret med salt og peber. Svits så kødet i gryden. Bland vin, tomat, fint hakket løg, kyllingefond, citrontimian, oregano og lidt salt og peber i gryden. Bland det godt sammen, kog det op og lad det simre i to timer. Når der er et kvarter tilbage tilberedes risene efter anvisning. Riv skallen af citronen og bland det med finthakket hvidløg og persillen. Drys blandingen over retten og server med ris.
God fornøjelse!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.